Programma

Doorlopend 3 verschillende forums, seminars en keynotes

Dat wordt vuurwerk! De aftrap door Ben Tiggelaar

Praten over anders werken, dat vindt iedereen leuk, maar écht vernieuwen en veranderen - dóen - dat is ingewikkeld.

Daarom hebben we gedragswetenschapper en schrijver Ben Tiggelaar uitgenodigd als top keynote voor de opening voor deze 6e editie van de Anders Werken Summit. Dat wordt 30 minuten vuurwerk. Met onderbouwde en praktische antwoorden op veel vraagstukken! Laat je inspireren en ontdek welke tools je kunt inzetten om veranderingsprocessen succesvol in te zetten.

Dit mag je als management professional niet missen!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers

Wat worden de voorwaarden en zijn kansen voor de nieuwe werkomgeving?

Tijdens dit forum gaan we in op de voorwaarden en kansen voor de veranderde werkomgeving. Deze kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard van het werk, de industrie, technologische ontwikkelingen en maatschappelijke trends.

Het benutten van deze kansen vereist echter een doordachte aanpak en investeringen in technologie, training en beleid om ervoor te zorgen dat de veranderde werkomgeving op een effectieve en inclusieve manier wordt geïmplementeerd. Laat bijspijkeren tijdens dit leerzame debat met veel takeaways!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers

Power break

Inclusief koffie, thee & lekkers

Wat zijn de nieuwste trends in management strategieën en hoe kunnen deze jouw organisatie helpen?

De trends in managementstrategieën en tools evolueren voortdurend, maar enkele van de belangrijkste ontwikkelingen die in de afgelopen jaren zijn opgemerkt, zijn onder meer: De digitale transformatie, agile management, remote werken, Data-driven decision making, CRM, employee engagement en welzijn, Blockchain-technologie en de inzet van Artificial intelligence.  

Tijdens dit forum gaan we in gesprek over hoe deze trends voortdurend evolueren en dat organisaties moeten blijven aanpassen en innoveren om relevant te blijven in een snel veranderende zakelijke omgeving.

Een must voor managers die bij hun strategische keuzes vooruit moeten blijven kijken.
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers

Hoe zal de nieuwe werkomgeving zich verder gaan ontwikkelen en waar zitten de valkuilen?

De voorwaarden voor de nieuwe werkomgeving worden beïnvloed door een combinatie van technologische vooruitgang, veranderende verwachtingen van werknemers en verschuivingen in de zakelijke omgeving.

Enkele belangrijke voorwaarden zijn onder meer: flexibiliteit, de technologische infrastructuur, ruimte voor samenwerking en creativiteit, focus op welzijn, leiderschap en communicatie en blijven leren. Door deze voorwaarden te omarmen en aan te passen, kunnen organisaties een veerkrachtige en wendbare werkomgeving creëren die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

Ontdek de nieuwe inzichten en laat je inspireren door praktijk experts om bij te blijven!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers

Lunch

Geheel verzorgde lunch

De rol van AI binnen cyber security en de impact van NIS 2

De rol van kunstmatige intelligentie (AI) binnen cyberbeveiliging is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden vanwege de complexiteit en het dynamische karakter van cyberdreigingen.

De NIS 2-richtlijn heeft tot doel de veerkracht van de EU tegen cyberdreigingen te vergroten en de gevolgen van cyberaanvallen op essentiële diensten en digitale infrastructuur te beperken. Dit kan leiden tot een grotere nadruk op de implementatie van AI-gedreven beveiligingsoplossingen om te voldoen aan de vereisten van de richtlijn en om de algehele cyberbeveiliging te versterken.

Tijdens dit forum zullen we rol van AI en de impact op NIS 2 nader uiteenzetten en laatste trends en ontwikkelingen bespreken. Een must voor IT managers die bij willen blijven!
Bestemd voor:
IT Managers

Personeel en welzijn, hoe blijf je medewerkers binden en verhoog je de betrokkenheid?

Het welzijn van personeel is een cruciale factor binnen iedere werkomgeving, vooral in deze tijd van veel veranderingen. Tijdens dit forum bespreken we de voorwaarden en kansen met betrekking tot het welzijn van personeel binnen een veranderende werkomgeving. Waarbij cultuur, flexibiliteit, middelen, werkinhoud, technologie en ondersteuning centraal staan!  

Want het welzijn van personeel is niet alleen een morele verplichting voor organisaties, maar ook een investering in productiviteit, tevredenheid en retentie van werknemers. Door te investeren in een ondersteunende werkomgeving kunnen organisaties de veerkracht en het welzijn van hun personeel versterken. Laat je tijdens dit forum bijspijkeren over de actuele trends en ontwikkelingen.
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers

Power break

Inclusief koffie, thee & lekkers

Welke impact zal AI tot gevolg hebben binnen onze nieuwe werkomgeving?

AI heeft een aanzienlijke impact op onze werkwijze en verandert de manier waarop we werken op verschillende manieren, zoals automatisering van taken, snellere besluitvorming, persoonlijke assistentie, verbeterde klantservice, optimalisatie van processen, veiligheid en beveiliging en nog veel meer.

AI verandert de werkwijze door middel van automatisering deze processen. Het is belangrijk voor organisaties en werknemers om zich aan te passen aan deze veranderingen en te profiteren van de voordelen die AI kan bieden voor een efficiëntere en effectievere werkomgeving. Tijdens dit forum bespreken we de kansen en bedreigingen en de laatste trends. Laat je als managementprofessional bijspijkeren en zorg dat je niets mist!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers

Netwerk borrel

Inclusief drankjes en hapjes
Keynote ruimte 1

Wat wordt de impact van AI op onze nieuwe manier van werken?

Kunstmatige intelligentie, oftewel AI, is nu al niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is bijna gewoongoed geworden, want ook op ons werk zien we steeds meer AI haar intrede doen. Veel marketingteksten worden al geschreven door ChatGPT en met de introductie van Microsoft Copilot is het samenvatten van een Microsoft Teams meeting een peulenschil geworden.

In deze presentatie laat Maarten Eekels zien wat er nu al mogelijk is met de hulp van AI op werk. Daarnaast gaan we in de toekomst te kijken naar wat er allemaal nog aankomt en wat voor impact dat gaat hebben.
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Maarten Eekels
Rapid Circle

Power break

Inclusief koffie, thee & lekkers
Keynote ruimte 1

Wat zijn de 10 meest voorkomende verbeterpunten op de digitale werkplek?

Het meest gebruikte middel op een prachtige werkdag is toch wel je computer. Maar hoe ziet nou concreet een inspirerende digitale werkplek eruit? Peter Vos, CMO bij Lemontree laat je op basis van leermomenten bij heelveel bedrijven graag zien hoe je meer uit jouw en je collega's werkdag haalt.Of ze nou op kantoor werken, thuis of bij klanten. Onderwerpen die passeren zijn persoonlijke betrokkenheid, veilig werken, merkbeleving en social engagement.

Het motto: De digitale werkplek anno 2024 gaat niet alleenmeer over de techniek, maar juist steeds meer over User Experience, relevantie en slimmer werken. Deze praktische sessie mag je niet missen en is speciaal bedoeld voor HR, communicatie, IT en algemeen management.
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Peter Vos
Lemontree
Keynote ruimte 1

De dag dat je gehackt wordt

Stel je voor hoe de dag eruit ziet wanneer jouw organisatie wordt geconfronteerd met een cyberaanval. Wordt deze dag chaotisch of kun je de situatie onder controle houden? Één ding is zeker: deze dag zal vroeg of laat komen. De juiste cybersecurity aanpak en strategie zijn dan cruciaal.

Daarnaast brengt NIS2 met zich mee dat alle bestuurders wettelijk bevoegd zijn om security maatregelen te nemen en dat deze bestuurders aansprakelijk kunnen worden gesteld wanneer zij de NIS2-richtlijn niet naleven.

Start nu en leer hoe strategische maatregelen in je IT-landschap kunnen zorgen voor maximale zekerheid en gemoedsrust, terwijl je voldoet aan de wettelijke vereisten zoals de NIS2-richtlijn.

Cyber security expert Jeroen Hentschke geeft je niet alleen inzicht in de uitdagingen van cybersecurity, maar ook de kansen om je organisatie fundamenteel weerbaar te maken in een altijd veranderende digitale wereld.
Bestemd voor:
IT Managers
Jeroen Hentschke
Telindus
Keynote ruimte 1

'Anders werken: De toekomst van werk'

Verandering is de enige constante voor visionaire organisaties die streven naar vooruitgang. Ontdek tijdens deze dynamische sessie de essentiële ingrediënten voor succes in de wereld van morgen. Samen duiken we dieper in:
 • Werken in een andere werkomgeving: Een revolutie die niet voor iedereen hetzelfde betekent.
 • Flexibiliteit: De sleutel tot empowerment van werknemers en het stimuleren van creativiteit.
 • Cultuurverandering: Een oproep om te innoveren en een omgeving te creëren waarin verandering wordt omarmd.
 • Leiderschap dat inspireert: Ontdek hoe leiders kunnen gedijen in een steeds veranderende wereld.
 • Continu leren en ontwikkelen: De brandstof voor persoonlijke en professionele groei in een snel evoluerende arbeidsmarkt.
Na deze sessie ben je niet alleen beter uitgerust om te anticiperen op de toekomst van werk, maar ben je ook geïnspireerd om actie te ondernemen en verandering te omarmen als een kans voor groei en innovatie!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Denise Capello
Management Drives

Lunch

Uitgebreide geheel verzorgde lunch
Keynote ruimte 1

De zin en onzin van AI en chatbots met klantcontact

We zien steeds vaker dat AI, chatbots en social mediakanalen worden ingezet voor het afhandelen van klantcontact. Welke impact heeft dit op organisaties en hoe wordt de klantbeleving ervaren?  

Elke organisatie heeft een klantcontact vraagstuk. Hierin zien we vele nieuwe kanalen en oplossingen opkomen, maar tot hoever zijn deze relevant voor de klant of voor de interne KPI. Welke data meten we, maar vooral waarom? Klanttevredenheid begint bij het begrijpen van de klantreis die jouw relatie ondergaat bij het communiceren met jullie organisatie. Ontdek tijdens deze sessie hoe je jullie klantreis kan doormeten en deze beter kan afstemmen op de behoeften van jullie klanten.
Bestemd voor:
IT Managers
Eric Hartsink
Communicativ
Keynote ruimte 1

Feestelijke lancering van de Veldhoen + Company NMW INDEX

Na de kans om de transformerende kracht van data te ontdekken tijdens ons seminar (met Rogier & Tim), is Veldhoen + Company verheugd om tijdens deze keynote sessie voor het eerst de Nieuwe Manier van Werken INDEX (NMW-INDEX) aan het grote publiek te presenteren!Mis deze feestelijke lancering niet en grijp de kans om kennis te maken met een transformatief concept waarmee organisaties belangrijke inzichten opdoen in hun meest waardevolle bezit: hun mensen en de manier waarop zij hun werk doen!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Marco van Gelder & Aron Wuarbanaran
Veldhoen + Company

Power break

Inclusief koffie, thee & lekkers
Keynote ruimte 1

Hoe unified communication bijdraagt aan verbinding en productiviteit in een hybride organisatie

Tijdens hybride werken is het belangrijk om verbonden te blijven met collega’s en relaties. Unified communication (UC) biedt efficiënte communicatietools die dit mogelijk maken, ongeacht waar je je bevindt. Tijdens dit seminar laat Bas zien hoe UC je organisatie naar een hoger niveau kan tillen!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Bas Heltzel
Bis|Econom
Keynote ruimte 1

Wat zijn de koppelingen tussen AI en NIS 2 binnen de nieuwe werkomgeving?

Tijdens deze keynote zal Dennis zijn inzichten delen over de invloed van AI, Security en NIS2 op moderne werkplekken. Hij zal zijn visie uiteenzetten over hoe deze onderwerpen de manier waarop we werken zullen transformeren en wat dit betekent voor de toekomst van de werkplek.  

Dit wordt een boeiende verkenning vande technologische vooruitgang en de impact ervan op onze dagelijkse werkzaamheden en werkomgeving!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Dennis Ensie
TD Synnex
Keynote ruimte 1

AI voor iedereen

Tijdens deze keynote onthult Vincent een vernieuwende blik op de moderne werkomgeving, waarbij het essentiële belang van eerstelijnsmedewerkers – vaak gemist in technologische vernieuwingen – wordt erkend. Ontdek hoe AI elke medewerker kan versterken, met bijzondere aandacht voor hen die direct contact met klanten onderhouden.
 
Aan de hand van praktische voorbeelden zie je de voordelen van AI in werking en hoe deze technologieën bijdragen aan een inclusieve digitale werkplek. In deze sessie ontdek je hoe AI voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt, waardoor elke medewerker ondersteund wordt om slimmer, eenvoudiger en productiever te werken. Laat je inspireren en ontdek de nieuwe blik op de werkomgeving!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Vincent Mejan
Ctac

Netwerk borrel

Inclusief drankjes en bittergarnituur
Seminar ruimte 1

Hybride werken in de praktijk

Hybride werken moet eenvoudig zijn. Dan verhoog je het werkplezier én de productiviteit van medewerkers. Dit vraagt om uniform ingerichte (vergader)ruimtes en intuïtieve technologie voor o.a. werkplekreservering en hybride vergaderingen. Tijdens dit seminar laten experts Leroy Blair en Wouter Aarts zien hoe je met de juiste tools en inrichting van het kantoor de hybride werkervaring sterk verbetert.
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Leroy Blair & Wouter Aarts
Ricoh
Seminar ruimte 2

Ontdek hoe je Workforce management tools in kunt zetten om medewerkers aan te trekken en te behouden!

Employee experience, flexibele werktijden en hybride werken zijn slechts enkele trends waar je als bedrijf op in moet spelen. Maar hoe ga je deze ontwikkelingen omarmen voor zowel je kantoorpersoneel als je arbeiders, zonder nog meer administratieve handelingen uit te voeren?

Tijdens dit seminar gaan we dieper in op de HR-trends en laten we je aan de hand van een concrete klantcase zien hoe een goede Workforce management tool bijdraagt aan een sterk employer brand.
Bestemd voor:
HR Managers
Wendy Leytens
Syntegro  

Power break

Inclusief koffie, thee & lekkers
Seminar ruimte 1

“Anders werken”: invloed op arbeidsvoorwaarden en de arbeidsmarkt

"Anders werken" omvat diverse veranderingen in werk, zoals nieuwe werkmodellen, technologieën en organisatiestructuren. Dit beïnvloedt arbeidsvoorwaarden en de arbeidsmarkt, zoals flexibiliteit, technologische vooruitgang, gig-economie, hybride werken en welzijn. De impact kan zowel positief als negatief zijn, afhankelijk van context, sector en individuele omstandigheden. Samenwerking tussen beleidsmakers, werkgevers en werknemers is cruciaal voor inclusief en duurzaam beheer van deze veranderingen, met oog voor sociale bescherming, arbeidsrechten en gelijkheid. Marijns seminar belicht deze gebieden en biedt inzicht in trends en toekomstige ontwikkelingen, een must voor management professionals die willen anticiperen!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Marijn van der Heiden
AWVN
Seminar ruimte 2

De werkomgeving als Zwitsers zakmes voor woest aantrekkelijk werkgeverschap

De werkomgeving is goud waard voor werkgevers die woest aantrekkelijk willen zijn! Ontdek in dit seminar hoe de werkomgeving bijdraagt aan organisatieontwikkeling, cultuurambities en betekenisvolle verbinding.  
Onze maatschappij verandert op vele fronten tegelijk en dat vraagt veel van medewerkers. We bewegen van organisatie naar mensperspectief. Thema’s als samenwerking, vitaliteit, duurzaamheid, diversiteit leiderschaps- en cultuurontwikkeling winnen aan waarde. De werkomgeving als Zwitsers zakmes is hèt interventiemiddel op al deze thema’s!
Hoe kun je het Zwitsers zakmes voor jouw organisatie doorgronden? Ontdek dat tijdens ons seminar waar we je inspireren en op ludieke wijze met elkaar in gesprek gaan over best practices.
Bestemd voor:
HR en Facilitair Managers
Sandy Brouwer & Martine Atzema
Hospitality Group
Seminar ruimte 1

De essentie van efficiëntie: gewoon goed en eenvoudig werken in je digitale werkomgeving

Tijdens dit seminar geven Business & Change Consultant Lauren Schneiders en Microsoft Consultant Frank van Attekum een kijkje in de keuken bij Facilicom, een mooie facilitaire dienstverlener waar e-office al geruime tijd mag helpen met de digitale werkomgeving.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en praktische tips (waar je zelf écht meteen mee aan de slag kan), nemen ze je mee hoe je de hype en buzz rondom AI en Copilot terugbrengt naar de praktijk: gewoon goed en eenvoudig kunnen werken in je werkomgeving.

Hierbij belichten ze verschillende aspecten, waaronder de basis op orde, de adoptie van Teams, governance, security labels en het managen van deze impactvolle verandering. En dat alles om jou de essentie van efficiëntie te laten zien, met mensen op de eerste plek. Kortom: daar wil je bij zijn!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Frank van Attekum & Lauren Schneiders
e-office
Seminar ruImte 2

Wat is AI én wat kan het praktisch voor jou en jouw organisatie kan betekenen.

De hele wereld lijkt al twee jaar in de ban van AI. ChatGPT, zelfrijdende auto's, supermarkten waar je zonder kassa naar buiten loopt, de mogelijkheden lijken eindeloos. In deze sessie nemen we jou mee in wat AI is én wat het praktisch voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Samen vermijden we de valkuilen en onderzoeken we hoe je jouw organisatie klaar maakt voor een toekomst met AI. Onze partners Micral & Steentjes ICT zullen voorbeelden geven uit de praktijk en meer inzicht geven hoe hun klanten hiermee omgaan.

Jelco Haspels is Cloud Solution Architect bij TD SYNNEX. Hij helpt dagelijks IT partners en hun opdrachtgevers om van uitdaging in de business naar een technische oplossing te komen. Als echte IT'er is hij lui en probeert hij zichzelf tevergeefs al jaren weg te automatiseren middels AI.

Laat je als IT professional inspireren tijdens deze sessie en bereid je organisatie voor op AI.
Bestemd voor:
IT Managers
Jelco Haspels
TD SYNNEX

Lunch

Uitgebreide geheel verzorgde lunch
Seminar ruimte 1

Creëer een unieke verbinding binnen jouw team, volgens de principes van het Korps Mariniers

De samenwerking binnen het team verloopt goed als resultaten worden behaald, iedereen zijn werk doet en er hangt een goede sfeer. Maar hoe reageert je team als resultaten niet worden behaald, onderlinge discussies ontstaan en er geen goede sfeer op de werkvloer hangt? Wat doe je dan?

In dit seminar leer je hoe je je team weerbaarder maakt in iedere situatie:
 1. Ontdek de principes die ze in de Mariniers opleiding hanteren waardoor er zo’n sterke teamband is, ongeacht de situatie.
 2. Leer over de drie pijlers waar ieder high performance team mee te maken heeft.
 3. Kom erachter wat jij in je aanname proces anders kan doen zodat je het juiste personeel aanneemt en behoudt.
 4. Krijg de twee principes mee die ieder bedrijf moet integreren in de cultuur om unieke verbinding te creëren.
Gerben Roosink is eigenaar van Mind the Body. Hij heeft vier jaar gediend bij de Korps Mariniers, gestudeerd aan de Kunstacademie en een opleiding Prestatiepsychologie gevolgd. Deze geleerde lessen neemt hij mee om dagelijks krachtige teams en individuen te bouwen op basis van de principes van de Mariniers en Prestatiepsychologie.Speciaal voor HR managers en algemeen management om te werken aan menselijke verbinding tussen teamleden in deze online wereld.
Bestemd voor:
HR & ALGEMEEN ManagEMENT
Gerben Roosink
Mind the Body
Seminar ruimte 2

De kracht van data

Waarom NWOW eerst een FM thema was en nu vooral een HR onderwerp geworden is. Daardoor wordt de kracht van data (waarmee we de manier van werken kunnen decoderen) steeds belangrijker, en is er begeleiding nodig om groepen mensen in beweging te krijgen. Tijdens dit seminar nemen Rogier en Tim de aanwezigen mee in de data inzichten en datatrends die Veldhoen + Company de afgelopen 5 jaar heeft verzameld.

Bestemd voor:
HR & ALGEMEEN ManagEMENT
Rogier van Koetsveld & Tim de Vos
Veldhoen + Company
Seminar ruimte 3

Het kantoor als verander instrument

In een transitie wél nadenken over gewenst gedrag en een nieuwe organisatiestructuur, maar je niét afvragen welke inrichting van de werkomgeving past om die de transitie écht te laten slagen?
Dan wordt de kans beduidend kleiner dat je die transitie voor elkaar krijgt!
 
Rosan Gompers deelt in deze seminar hoe je de werkomgeving effectief als change tool inzet en deelt hierover concrete cases en recepten van The Community Office! Een unieke seminar die de kracht van kantoor en cultuur verbindt. De volgende thema’s staan op de kaart in deze inspirerende sessie:
 • Van identiteit en cultuur naar kantoor(-ontwerp & inrichting) en vice versa!
 • Een infrastructuur die verleidt tot gewenst gedrag creëren.
 • Wie wil je zijn? Rosan deelt de Coworking Grid
 • Wat zijn de belangrijke designtrends en hoe happening of functioneel moet het kantoor zijn?
Met o.a. cases van ANWB, Zorg en Zekerheid, Secrid en op zoek naar de ultieme mix tussen coworking & het corporate kantoor van de toekomst. Een must voor eindbeslissers die workspace ook als een serieus vak zien, laat je inspireren!
Bestemd voor:
Facilitair & HR Managers
Rosan Gompers
The Community Office
Seminar ruimte 1

Procesoptimalisatie met AI: AI-gedreven Chatbots in Actie!

Hoe til support- en aanvraagprocessen naar een hoger niveau? Tijdens dit seminar zal Maarten Visser de impact van GenAI-ondersteunde chatbots onthullen. Met ChatGPT heeft OpenAI bewezen dat chatbots via Generative AI gemakkelijk waardevolle informatie kunnen leveren. Maar wat als deze chatbots ook je team, partners en klanten zouden kunnen ondersteunen via spraak en telefoon? Ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van deze technologieën. Dit seminar is een niet te missen kans om te leren van echte praktijkvoorbeelden en om jullie bedrijfsprocessen te optimaliseren.
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Maarten Visser
Rapid Circle
Seminar ruimte 2

De  digitalisering van de digitale werkplek gaat hand in hand met een toenemende cyberdreiging.

Om dit het hoofd te bieden komt er steeds meer wet- en regelgeving op organisaties af. De NIS2-richtlijn richt zich op een verbetering van de digitale en economische weerbaarheid en en is niet alleen van toepassing op de grotere en economisch belangrijke organisaties, maar op de gehele toeleveringsketen die aan allerlei vereisten zullen moeten voldoen. Zelfs als je niet rechtstreeks met de NIS2 te maken krijgt of er niets mee wilt doen, kan deze richtlijn waardevolle inzichten bieden om je eigen cyberbeveiligingsstrategie naar een hoger niveau te tillen.

Cyberbeveiliging is niet langer een optioneel aspect binnen je organisatie, maar van essentieel belang. En niet alleen IT, maar ook vanuit HR en facilitair is er actie nodig om de weerbaarheid van je organisatie te verhogen. Benieuwd hoe je op basis van de NIS2-richtlijn de eerste stappen kunt nemen? Johan gidst je er doorheen.
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Johan de Haan
GTS-Online

Power break

Inclusief koffie, thee & lekkers
Seminar ruimte 1

Is Teams telefonie volwassen genoeg om mijn telefooncentrale te vervangen?

Veel organisaties staan aan de vooravond voor het vervangen van hun telefooncentrale. Microsoft Teams heeft de telefonie wereld doen veranderen, maar is het volwassen genoeg om je bedrijfsvoering hierop te baseren? Hoe gaan we om met bijvoorbeeld receptie-bedienposten, klantcontactcentra, BHV vraagstukken en piketdiensten? Tijdens deze sessie worden de vragen die we dagelijks krijgen vooraf aan een migratie toegelicht en beantwoord.
Bestemd voor:
IT en Facilitair Managers
Jurgen Welbergen
Communicativ
Seminar ruimte 2

Het kantoor van de toekomst waar AV en interieur samenkomen

In een tijd waarin we anders werken dan ooit tevoren, moet ook de omgeving waarin we werken mee veranderen. Ontdek in deze sessie hoe we anders werken in de hedendaagse tijd en hoe AV naadloos geïntegreerd kan worden met het interieur. Reinier van den Bosch en Feline Tiggelman presenteren hoe je de juiste kantooromgeving kunt creëeren, waar medewerkers komen om elkaar te ontmoeten en samenwerken in een dynamische setting. Laat je inspireren door de toekomst van werken, waarbij AV en interieur samenkomen om een stimulerende en efficiënte werkomgeving te creëren!
Bestemd voor:
HR, IT en Facilitair Managers
Feline Tiggelman & Reinier van den Bosch
BIS|Econocom
Seminar ruimte 1

Kortsluiting in het woon-werk verkeer! Wat zijn de invloeden van de dido-economie?

Op dinsdag en donderdag staan we weer massaal in de file op het spoor en op de weg.
Gewoontedieren als we zijn komen we niet van dat patroon af, met alle nadelige gevolgen van dien.
Hoe kun je dat patroon eenvoudig doorbreken?
Ontdek tijdens dit seminar hoe je hier als werkgevers slimmer op kunt inspelen.
Bestemd voor:
HR en Facility Managers
Jochem Reintjes
Glimble
Seminar ruimte 2

Menselijke Factor in Cyber Security: Van bewustzijn naar gedragsverandering

Ontdek hoe je het niveau van cyber security binnen je organisatie kunt verhogen door medewerkers echt mee te krijgen. We bespreken de beperkingen van traditionele security awareness campagnes en het cruciale verschil tussen bewustzijn en daadwerkelijk veilig gedrag. Sluit aan bij onze sessie leer hoe onze aanpak het verschil maakt.
Bestemd voor:
HR, IT en Facility Managers
Richard van Nuland & Annemieke Matyas – Toemen
CTAC

Netwerk borrel

Inclusief drankjes en bittergarnituur