Ontdek de voordelen en word ook partner van de summit

Kom als partners direct in contact met belangrijke doelgroepen en eindbeslissers en maak gebruik van alle andere voordelen

Maak direct gebruik van unieke de voordelen van ons partnerprogramma

Waarom deelnemen aan ons partnerprogramma? De Anders Werken Summit is niet zomaar een kennisplatform; het is hét kennisplatform voor HR professionals, Facilitair managers enIT-specialisten die up-to-date willen blijven over de nieuwste ontwikkelingen, onderzoeken, praktijkcases en trends. Dankzij ons gerichte programma, specifiek afgestemd op eindbeslissers, is de summit uitgegroeid tot het meest prominente kennisplatform op het gebied van de nieuwe werkmix. Voor onze partners een unieke kans om in beeld te komen bij belangrijke eindbeslissers en met hen in contact te komen!  

Wij verzekeren onze partners een optimale branding, sterke positionering, vergroting van merkbekendheid en kwalitatieve leads - zowel voor, tijdens als na de summit. Een unieke kans om als kennispartners in beeld te komen en waardevolle leads te genereren. Wordt ook partner en verbind jullie merk aan de wereld van het anders werken!
MEER INFORMATIE

FOOD FOR RHINOS

Wij ondersteunen Food For Rhinos voor de bescherming en het behoud van de neushoorns in Zuid Afrika

ontdek meer

Vraag hier meer informatie aan, dan vertellen meer en denken graag mee!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over:
Hartelijk dank voor jouw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
We wensen je een fijne dag en vriendelijke groet,

Het Remote Working Summit Team.
Oops! Something went wrong while submitting the form.