Robin Goudappel

Director Go-To-Market

Robin heeft een brede internationale zakelijke ervaring gedreven door een duidelijke mens-, klant- en business focus. Deze ervaring heeft Robin opgedaan in een internationale setting, van het vasteland van Europa, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Zuid-Afrika, APAC, India alsook in Noord-Amerika.
 
Robin is opgeleid aan de Saxion Hogeschool en Universiteit Nyenrode als (Technisch) Bedrijfskundige aangevuld met een managementprogramma van INSEAD. Als bedrijfskundige is Robin in verschillende disciplines werkzaam geweest, zoals Marketing & Sales, Productie, Logistiek, Supply Chain Management, Business Development en Inkoop. Deze brede ervaring stelt hem goed in staat om met multidisciplinaire teams en cross functioneel over afdelingen te werken. Aangevuld met een achtergrond in Six Sigma draagt dit bij aan een gezonde drive voor performance.
                                     
Momenteel maakt Robin deel uit van de directie van Telindus Nederland, dochteronderneming van Proximus Groep, als Commercieel directeur, verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Telindus in Nederland. Eerder was Robin werkzaam bij Fox-IT als commercieel directeur Benelux en als Global Commercial lead. In verschillende rollen werkte Robin voor Volkswagen AG (SEAT), Ahold, KPN, Air France KLM en RWE Essent.