Marieke van der Westen

Co-founder

13.00 uur - Seminar Studio 2

Wij zijn Afuera, een team van drie ondernemende vrouwen. Wij geloven in het combineren van een workation met een ontwikkelprogramma als middel om de productiviteit, innovatiekracht en betrokkenheid van jong talent te vergroten.

Ons idee ontstond tijdens de pandemie, toen we zelf moesten leren omgaan met de uitdagingen van remote werken en we ons realiseerden dat er behoefte was aan gestructureerde oplossingen om tijdelijk remote werken aan te bieden. Onze partners komen naar ons toe omdat ze op zoek zijn naar oplossingen om talent te binden en boeien, innovatiekracht volledig te benutten en tijdelijk remote werken op een gestructureerde manier aan te bieden.

Bij Afuera bieden we een uniek remote ontwikkelprogramma van 1 maand in Barcelona, waarin werknemers de kans krijgen om op een inspirerende omgeving te werken, zichzelf te ontwikkelen via creatieve leerinterventies en hun netwerk uit te breiden. Onze ervaring in projectmanagement binnen talloze organisaties, gecombineerd met onze kennis van HR, Learning & Development en Communicatie, stelt ons in staat om ons programma aan te passen aan de behoeften van onze partners. We zijn gepassioneerd over wat we doen en kijken ernaar uit om samen te werken met bedrijven die nieuwe manieren zoeken om hun talent te binden en boeien en hun innovatiekracht te vergroten.

Heb jij als (HR-)manager behoefte aan tools en kennis om jong talent te behouden in een wereld waarin tijdelijk remote werken steeds vaker wordt gevraagd? Wil jij jouw jonge talenten laten groeien en floreren, en hen een workation aanbieden die écht waarde toevoegt?Dan is deze seminar perfect voor jou! Afuera biedt een unieke oplossing die een workation combineert met leren en ontwikkelen om jong talent te behouden en te laten groeien. Tijdens de sessie van 45 minuten delen wij onze expertise en ervaringen op het gebied van remote werken en creatieve leerinterventies. Samen gaan we aan de slag met het vinden van concrete oplossingen voor de uitdagingen die het behouden van talent met zich meebrengt.Schrijf je nu in voor deze seminar en ontdek hoe je met Afuera een onderscheidende werkomgeving kunt creëren waarin remote werken wordt gecombineerd met talentontwikkeling.