Kelvin Rorive

CCRC/ICT-Group

14.00 uur – Seminar Studio 2

Beveiliging is een vakgebied met vele gezichten, diverse uitdagingen, veel spanningen en altijd in beweging. Daarom ben ik nog steeds gepassioneerd door beveiliging. Ik kijk graag vanuit een holistisch perspectief naar beveiligingsvraagstukken met als doel de beveiliging zo te organiseren dat het de business waarborgt en dat ook aan wet-en regelgeving wordt voldaan. Met mijn technische achtergrond, gecombineerd met bestuurlijke ervaring en strategisch advies, ben ik in staat om complexe (inhoudelijke) onderwerpen te interpreteren en uit te leggen aan stakeholders in de breedte van de organisatie, inclusief C-level.

Specialties:
- Strategic advisory security CIS
- Managing Security teams (SOC,CDC, Red Team)
- Security governance, compliancy management
- Security Officer / Manager
- Security architecture design
- Project management (Security / Technical)
- Security porfoliomanagement
- Risk Management
- Datacenter Security (physical,logical and organisational)
- Security Policy development
- Security audits

Cyber boost workshop 

De essentiële workshop voor managers, leidinggevenden en alle personen die betrokken worden in het onverhoopte geval van een cyberaanval in hun organisatie. In slechts 45 minuten leer je hoe je je effectief kunt voorbereiden op een cybercrisis en hoe je de schade zoveel mogelijk kunt beperken. Onze deskundige cyber specialisten begeleiden je tijdens een realistische oefening van een cyberaanval. Je leert hoe je het beste kunt handelen, wie je belangrijkste ketenpartners zijn en hoe je je organisatie het beste kunt voorbereiden op een mogelijke cyberaanval.

Of je nu een beginnende of ervaren professional bent, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische kennis, essentieel voor een goede voorbereiding.