Jasper Filon

Sales Engineer

14.00 uur - Seminar BenGLab 1

Hoe integreer je AI in je werk/Teams omgeving?

Ben jij een professional die meer uit werken op afstand enMicrosoft Teams wil halen? Jasper Filon kan je hierbij helpen! Als specialist in het opbouwen en onderhouden van communicatienetwerken voor grote bedrijven in de Benelux en Scandinavië, beschikt hij over de kennis en expertise om jouw communicatie-platform nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om beveiliging, efficiënte routering, slimme klantmenu's of de nieuwste vergaderapparatuur, Jasper weet precies wat er nodig is om (waar dan ook) in contact te blijven met collega’s en klanten. In eenvoudige taal legt Jasper je uit hoe je nog meer uit Teams kunt halen en de veranderende wereld van Voice en Video communicatie kan trotseren.

Schrijf je in de voor het seminar ‘In de context vanChatGPT: Hoe integreer je AI in je Teams omgeving?’ en ontdek hoe denieuwste spraaktechnologie samenwerking op afstand verbetert.

 

In de context van ChatGPT: Hoe integreer je AI in jeTeams omgeving?

Wil jij leren hoe je ChatGPT een menselijke stem kan geven? Schrijf je dan in voor het seminar van AudioCodes! Tijdens deze sessie zal Jasper Filon je meenemen in de wereld van de nieuwste spraaktechnologie. Hij gaat niet alleen in gesprek met ChatGPT, hij laat je ook zien hoe je AI kunt integreren in je Teams omgeving voor een nog betere communicatie-ervaring. Kortom, in 45 minuten leer je hoe AI en spraaktechnologie kunnen bijdragen aan een effectievere samenwerking, waar je ook bent. Mis deze kans niet om jouw kennisvan Voice bij te spijkeren en meer uit Teams te halen.