Henk Slabbekoorn

Senior Client Partner

12:00 uur - Seminar Studio 2

Henk Slabbekoorn is Senior Client Partner bij BlueJeans by Verizon, verantwoordelijk voor de Benelux en de Nordics en geeft bedrijven en organisaties advies over de inzet van online video-communicatie, een onmisbaar instrument voor het nieuwe, remote werken. Henk is al meer dan 27 jaar actief als Sales Director en Business Development Manager in de sectoren Telecommunicatie en Software as a Service (SaaS). Daarvoor was hij actief als export manager en journalist/ radioreporter.

Henk is een actief pleitbezorger voor werken op afstand. Dat deed hij al als Glasvezel ambassadeur voor DELTA/ ZeelandNet, Tritone, KPN en IP Visie en dat doet hij nu als consultant bij BlueJeans: “Als je voor een wereldwijde organisatie werkt met 120.000 collega’s en miljoenen klanten in bijna alle landen van de wereld, besef je hoe belangrijk het is om effcient met je tijd om te gaan. Gelukkig werk ik voor een bedrijf dat mij online voorziet van alles dat ik nodig heb. Trainingen, meetings met collega’s en klanten, demo’s voor klanten, ik ben in staat om alles online te doen via ons eigen videoplatform, veilig vanuit de Cloud. Het aantal kilometers dat ik rijd is daardoor afgenomen van 80.000 naar 20.000 kilometer per jaar. Werken vanuit huis is veel efficienter en ik ben ook gelukkiger omdat ik mijn eigen tijd kan indelen. Als ik dan hoor hoeveel mensen er toch nog dagelijks in de file naar kantoor staan, dan moeten we nog flink aan de bak om het remote werken structureel te maken.”

Samen met zijn collega Carsten Maas, Senior Solutions Architect bij BlueJeans, verzorgt Henk daarom een interactief seminar genaamd: Wat als de klant ook thuiswerkt?

“In dit seminar betrekken we nadrukkelijk het publiek, dat wordt uitgedaagd mee te denken en actief vragen te beantwoorden”, aldus Henk. “De meeste vraagstukken met betrekking tot remote werken gaan over de interne organisatie, wij willen juist laten zien hoe je je klanten kunt meenemen in het nieuwe werken op afstand, zij worstelen immers met dezelfde vraagstukken. Hoe kun je een klant online engagen, hoe zorg je ervoor dat online geen afstand schept maar persoonlijk blijft. Hoe overbrug je het gat tussen online en face-to-face. Niet alleen interessant voor bedrijven, maar ook voor overheden, burgers willen ook behandeld worden als een gewaardeerd klant.”