Eric-Jan de Roode

Strategisch adviseur

14.00 Seminar - Studio 2

Eric-Jan de Roode (1966) is één van de initiatiefnemers van de stichting CCRC. Als ondernemer richt hij zich op het bouwen van publiek-private ecosystemen op het gebied van Cyber, Maritieme saftey en security en Disaster relief. Naast zijn ondernemerschap is hij deeltijd betrokken als strategisch adviseur bij de Cyber Innovation Hub van defensie.

Cyber boost workshop 

De essentiële workshop voor managers, leidinggevenden en alle personen die betrokken worden in het onverhoopte geval van een cyberaanval in hun organisatie. In slechts 45 minuten leer je hoe je je effectief kunt voorbereiden op een cybercrisis en hoe je de schade zoveel mogelijk kunt beperken. Onze deskundige cyber specialisten begeleiden je tijdens een realistische oefening van een cyberaanval. Je leert hoe je het beste kunt handelen, wie je belangrijkste ketenpartners zijn en hoe je je organisatie het beste kunt voorbereiden op een mogelijke cyberaanval.

Of je nu een beginnende of ervaren professional bent, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische kennis, essentieel voor een goede voorbereiding.