Eric Hartsink

CEO

09.00 UUR - Panellid Theater 1

Eric Hartsink is 13 jaar CEO bij Communicativ, de Microsoft Teams specialist voor moderne telefonie- en vergaderkamer oplossingen, en in 2018 en 2020 door Microsoft als top 3 speler wereldwijd verkozen. Eric heeft een fascinatie voor innovatie die morgen inzetbaar is en uit te leggen is aan elke gebruiker. Voor Eric staat de titel CEO dan ook voor Customer Experience Officer. Het hybride werken vraagstuk en de huidige markt heeft de medewerker in zijn kracht gezet, organisaties doen veranderen, en plaats- en tijdsafhankelijkheid doen vervagen. 10 jaar geleden was “het nieuwe werken” een start naar het hybride werken. Realiteit is echter dat innovatie en vooruitgang gepaard gaan met de vraag hoe blijven we de werkprocessen continueren en met welke impact en weerstand krijgen we te maken. Als specialist neemt Eric je tijdens zijn sessies graag me op reis, geeft vele praktijkvoorbeelden en is kritisch op de standaard marketing uitingen. Succesvol zijn doe je in Eric zijn beleving dan ook samen.

11.15 UUR - Keynote Theater 2

Tijdens deze keynote sessie geven Rick Hagen van PGGM en Eric Hartsink van Communicativ inzicht in de transformatie reis die PGGM heeft gemaakt van traditioneel vergaderen naar het hybride vergaderen op basis van Microsoft Teams rooms. Hoe de gebruikers en de werkprocessen in zijn kracht is gezet en welke uitdagingen het digitale vaardig houden van medewerkers met zich meebrengen in deze snel veranderende markt.

PGGM is een coöperatieve pensioen uitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk. PGGM heeft 1500 medewerkers en op 31 december 2022 beheerden zij 228 miljard euro aan pensioenvermogen en administreerden pensioen voor 4,4 miljoen deelnemers.

15.00 UUR - Seminar BenGLab 1

Tijdens dit seminar gaan we dieper in op de vertaalvraagstukken die komen kijken bij de telefonische bereikbaarheid van een serviceafdeling of klantcontact center op basis van Microsoft Teams.

De volgende onderwerpen zullen worden behandeld:

- Hoe borgen we de bereikbaarheid?

- Correcte informatievoorzieningen bij een afdelingen?

- Hoe leveren we een optimale klant beleving?

- Wat is de noodzaak van live stuur informatie voor supervisors?

De sessie is +/- 20 minuten informatief en er is een 20 minuten gereserveerd voor Q&A.